Featured

Ny sæson // nye eventyr! Operadivaer, Händel-hits, catchy Telemann, fløjlsblød Boccherini, saftig Brahms & Bachs cellosuiter vol. 2.

Kære musikven,

Varmt velkommen til åbningen af vores efterårssæson! Vi fejrer musikken, livet og hinanden med en sand operavaganza (Tirsdagsbarok #3) den 17/9 – og i er simpelthen så velkomne! Vi fyrer løs med intet mindre end 3 virkelig velsyngende operasangere (Thorgunnur, Steffen & Josefine), fuldblods barokband, tirsdagsbar ladet med italiensk vin… og afslutter aftnen med jam og hæng-ud for alle som har lyst til at spille, sludre eller lytte.

En musikalsk fejring som er aldersløs (vigtigt, synes vi!) – vi glæder os til at dele musikken med jer.

Efterårssæsonen byder på musikalske lækkerier for enhver smag – operaherligheder, Telemanns bedste hits, fløjsblød Boccherini, kraftfuld Brahms, Bachs cellosuiter vol 2 med mere. Tirsdagsvin eller morgenkaffe, musik og kærlighed.

Kh

/Din musikforening

Featured

God sommer!

Vi vil takke for en forrygende forårssæson – det har været en glæde at få lov til at dele den med jer!

Vi tyvstarter efterårssæsonen den 17/8 med en dansk premiere på en børneopera. Vi kan varmt anbefale den til både store og små! Forestillingen er gratis for børn og der er en symbolsk billetpris for voksne – pladsreservation anbefales. Vi glæder os allerede til efteråret, men først vil vi nye sommerlivet i fulde drag!

Ønsker jer en fabelagtig sommer, kære musikvenner.

Kærlighed
/Amager Klassisk

Featured

Bachs triosonater, Griegs smukkeste forårssange, Dance Special & Strozzi-salon… velkommen til en ny koncertsæson!

Kære musikvenner,

velkommen til et nyt år hos Amager Klassisk! Forårssæsonen er nu på plads, og vi haver 4 seje koncerter i kalenderen for perioden februar-maj. (Vi planlægger 10 koncerter fordelt over hele 2019).

Bachs-magi, Griegs længselsfulde sange, besøg af en (barok)dansemester (du er inviteret ud på dansegulvet!) og salon a la Italiens sejeste bohemkomponist-kvinde… nemlig Barbara Strozzi.

Vi glæder os meget til at dele musikken med jer.

Kærlighed
/Amager Klassisk

Featured

Morgenmadskoncerten – Bach’s cellosuiter & Schuberts Winterreise

Kære musikelsker,

hjertelig velkommen til en ny koncertsæson hos os i Amager Klassisk!

Vi tyvstartet sæsonen med Tirsdagsbarok og “Bachomania” den 11/9 – med dejlig musik, fuldt hus og god stemning.

Nu er der igen tid for vores Morgenmadskoncerter, og vi er umådelig stolte over at kunde præsentere efterårets program. Musikken strækker sig fra Bach’s vidunderlige cellosuiter til en scenisk(!) version af Schuberts ikoniske Winterreise, samt en fransk julekoncert i december. Se oversigt over alle vores aktiviteter under fanen “koncerter”.

Den 3. november 2018 afprøver vi et nyt koncept (for os!) – nemlig en kirkekoncert i Nathanaels Kirke. Vi vil åbne dørene for en annerledes Allehelgenskoncert, der vi med Bach’s himmelske “Actus Tragicus” og en uropførelse af Nick Martin vil danne rammen for et meditativt og stemningsfuldt rum. Bagefter vil der være portvin og “reception” for alle der har lyst.

Billetter til alle koncerter ligger på billetto.dk

Vores koncerter passer for mennesker i alle aldre – tag gerne din nabo, ven, teenager eller bedstemor til til koncert – vi glæder os til at dele musikken med jer.

Vi ses,

kh Amager Klassisk

 

Tirsdagsbarok – rødvin & klassikere på Amager

Vin, levende lys… og virkelig god musik. Hjertelig velkommen til “Tirsdagsbarok” – Amagers nye koncertserie!

Vi har glædet os meget til at præsentere denne nye række af tirsdagskoncerter, som kommer til at være alt det bedste fra Morgenmadskoncerten iklædt splinternye og festlige aftengevandter.

Musikken kommer fra den sprælske og farverige barok og vil blive spillet med swing og temperament af både gamle kendinge og nye, håndplukkede musikere.

Rammen for herligheden er naturligvis Kvarterhusets smukke og intime glassal.

Som noget helt nyt vil der efter koncerterne blive lagt op til jam og åben scene, og alle er velkomne til at blive hængende og spille, lytte eller sludre over et ekstra glas vin.

Tirsdagsbarok finder sted den 22/5 (Händel-pop), 19/6 (Le salon français) og 11/9 (Bachomania) og vil præsentere alt fra fransk barokopera til Händel-hits og Bachs udødelige koncerter.

“Tirsdagsbarok” er et samarbejde mellem Amager Klassisk og Kvarterhuset.

Billetter købes via billetto.dk og inkluderer et glas vin.

Vi ses,

kh Amager Klassisk